Deva Partisi Nizip Teşkilatında Kongre Heyecanı

Deva Partisi Nizip Teşkilatında Kongre Heyecanı

"Gaziantep teşkilatlarında kongre startı veren DEVA Partisi Gaziantep Teşkilatı İslahiye Kongresi’nin ardından Nizip Kongresini de gerçekleştirdi."

İnci Düğün Salonunda yapılan kongreye çok sayıda partili ve davetlinin katılımı ile yapıldı. Nizip'te gerçekleşen 1’Olağan Kongreye Gaziantep il Başkanı Ertuğrul Kaya ile Gaziantep İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Yeniden Refah Partisi, Doğru Yol Partisi, Anavatan Partisi ve Gelecek Partisi ilçe başkanları ile Nizip’te faaliyet gösteren sivil toplum örgüt temsilcileri katıldı.

Kongreye tek liste ile giren mevcut başkan Ömer Kılıçparlar yeniden ilçe başkanı olarak seçildi. 
 
Kongrede bir konuşma yapan Nizip İlçe Başkanı Ömer Kılıçparlar pandemi sürecinde olmalarına rağmen Nizip’te teşkilatlanma çalışmalarını bitirerek sahada çalışmaya başladıklarını söyledi.
 
Kılıçparlar, Nizip’te yaşanılan sorunların farkında olduklarını belirtip” Nizip tarımsal sanayiye dayanan üretimi ile ülkemizin ve şehrimizin ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Maalesef artan maliyetler ile hem üretimi yapan çiftçimiz hem de bunu endüstriyel ürüne dönüştüren sanayicimiz zor durumda. Biz arkadaşlarımız ile birlikte bu zor süreci atlatmak için elimizi taşın altına koyuyor Nizip’e DEVA olmak için çalışıyoruz” dedi.
 
Ertuğrul Kaya: İktidar yürüyüşümüz başlamıştır
 
Kongrede bir konuşma DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya iktidarın artık yolcu olduğunu vurgulayarak DEVA Partisi olarak iktidara hazırlandıklarını söyledi.
 
Kaya, “İlçe kongrelerimiz iktidar yürüyüşümüzün temelini oluşturuyor. Bugün burada sadece Nizip’in değil ülkemizin kaderini belirliyoruz. Ülkemizin dört bir yanında ilçe kongrelerimiz ile bu iktidar yürüyüşü başlamıştır. Güzel ülkemizin içinde bulunduğu bu karanlık dönemin DEVA Partisi iktidarı ile sonlanacağından kimsenin şüphesi olmasın. Buradaki çoşku, heyecan bunu gösteriyor. Nizip ilçe kongremizin  Nizip’e hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
 
Kongre sonucunda Nizip İlçe Başkanlığına Ömer Kılıçparlar yeniden seçilirken ilçe yönetim kurulu üyeliklerine ise Şükrü Çapan, Bekir Şen, Nazım Yılmaz, İbrahim Halil Gümüş, Mehmet Bozar, Nuri Yaşar, Mehmet Katarcı,  Ükkaş Palamut, Ömer İnal, Bülent Erdem, Bekir Arı, Doğan Bayındırlı, Habeş Doğan ve Mehmet Emin Kurt seçildi.