IMKB : 56935,76Dolar : 1,8300 TLEuro : 2,3270 TL
Yazı Boyutu : Yazıyı Küçült Yazuyu Büyüt
Emrah İbrahim Özkaya Toprağa Verildi

Emrah İbrahim Özkaya Toprağa Verildi

02 Şubat 2012 Perşembe 09:18
Emrah İbrahim Özkaya Toprağa Verildi

Uzun zamandan bu yana Almanya’da yaşayan Emrah İbrahim Özkaya geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmiş, cenazesi uçakla Gaziantep’e, buradan da karayoluyla Nizip’e getirildi.

 

Nizip Belediye eski Başkanı Coşkun Özkaya’nın kardeşi olan 52 yaşındaki Emrah İbrahim Özkaya için Mezarlık Camii’nde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Nizip İlçe Müftüsü Dr. Mustafa Genç tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası bir süre omuzlarda taşınan Özkaya, gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Cenaze törenine merhum Emrah İbrahim Özkaya’nın babası eski Milletvekili Şıh Mehmet Özkaya, Belediye eski Başkanı ağabeyi Coşun Özkaya ve kardeşleri, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, Birecik eski Belediye Başkanı Abdulkadir Yüksel, Siyasi Parti temsilcileri, Oda Başkanları, ailesi, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

Bu haber toplam 616 defa okundu.
Bu içeriğe ait yorum yok. İlk ekleyen siz olmak ister misiniz?
Kategorideki Diğer Haberler

Copyright © 2012 Belde A.Ş.

Sitedeki her türlü materyalin, içeriğin ve görsellerin her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.

Adres : Belediye İşhanı Kat : 6 Nizip/Gaziantep

Telefon : 0342 517 20 63 - 517 63 20 / Faks : 0342 517 60 76

Sitene Ekle   |   Reklam   |   Künye   |   RSS
Yazılım & Tasarım : Mahmut ÖZDEMİR