AK Parti Nizip İlçe Teşkilatında Yeni Görevlendirme: Salih Uzuntaş İlçe Başkan Yardımcısı ve Sekreteri Oldu

AK Parti Nizip İlçe Teşkilatında Yeni Görevlendirme: Salih Uzuntaş İlçe Başkan Yardımcısı ve Sekreteri Oldu
AK Parti Nizip İlçe Teşkilatında yapılan toplantıda önemli bir görev değişikliği gerçekleştirildi. Parti teşkilatında uzun süredir aktif görevlerde bulunan Salih Uzuntaş, AK Parti Nizip İlçe Başkan Yardımcılığı ve İlçe Sekreterliği görevlerine getirildi.
Yeni görevlendirme, AK Parti Nizip İlçe Başkanı Yakup Karakuş başkanlığında yapılan toplantıda açıklandı. Başkan Karakuş, Uzuntaş’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Partimizin teşkilat yapısını güçlendirmek, çalışmalarımıza daha verimli bir şekilde devam etmek amacıyla bu görevlendirmeyi yaptık. Salih kardeşimizin enerjisi, disiplini ve teşkilatımıza olan bağlılığıyla önemli katkılar sunacağına inanıyoruz.” dedi.
Ayrıca Karakuş, bu süreçte gösterdiği destek ve koordinasyon için AK Parti Nizip İlçe Teşkilat Başkanı İhsan Kılıçparlar’a teşekkür etti.
Yeni göreviyle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Salih Uzuntaş ise, “Bana bu görevi layık gören İlçe Başkanımız Yakup Karakuş’a ve Teşkilat Başkanımıza teşekkür ediyorum. Partimizin başarısı ve ilçemizin gelişimi için özveriyle çalışmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Nizip İlçe Teşkilatı, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürerek önümüzdeki dönem hedeflerine emin adımlarla ilerlemeyi amaçlıyor.