Anahtar Partisi Nizip’te Mahalle Temsilcilikleri Güçleniyor: Yeni Atamalar Yapıldı
Anahtar Partisi Nizip’te Mahalle Temsilcilikleri Güçleniyor: Yeni Atamalar Yapıldı
Anahtar Partisi Nizip İlçe Teşkilatı, mahallelerdeki teşkilat çalışmalarını daha etkin ve güçlü bir şekilde sürdürebilmek amacıyla yeni görevlendirmeler gerçekleştirdi. İbrahim Halil Aykut’un olurlarıyla birçok mahallede temsilcilik görevlerine yeni isimler atandı.
Yapılan görevlendirmeler kapsamında Kıbrıs Mahallesi Mahalle Temsilciliği görevine İbrahim Halil Ülker, Suboyu (Kefre) Mahallesi Mahalle Temsilciliği görevine Mustafa Özdoğdu, TOKİ Mahallesi 2. Etap Mahalle Başkanlığı görevine Galip Türkmenoğlu, Eyüp Sultan Mahallesi Temsilciliği görevine Berkant Bakar, Atatürk Mahallesi 2. Bölge Temsilciliği görevine Salih Yılmaz ve Hancağız Mahallesi Temsilciliği görevine ise Mehmet Çetin getirildi.
Anahtar Partisi Nizip İlçe Başkanı İbrahim Halil Aykut yaptığı açıklamada, mahalle teşkilatlanmasının siyasi çalışmalar açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Mahallelerimizde teşkilat çalışmalarımızı daha güçlü ve daha etkin bir şekilde sürdürebilmek adına yapılan bu görevlendirmelerin ilçemize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. Göreve getirilen mahalle temsilcilerimize yeni görevlerinde başarılar temenni ediyorum.”
Aykut ayrıca, parti teşkilatının birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini vurgulayarak, Nizip’te vatandaşlarla daha yakın temas kurmayı hedeflediklerini belirtti.
Yeni görevlendirilen mahalle temsilcilerinin, bulundukları bölgelerde parti çalışmalarını yürütmenin yanı sıra vatandaşların talep ve sorunlarını da ilgili mercilere ileterek çözüm sürecine katkı sağlaması bekleniyor.
#AnahtarPartisi, #İbrahimHalilAykut, #Nizipsiyaseti, #mahalletemsilcileri, #AnahtarPartisiNizip
Whatsapp iletişim