İYİ Parti Nizip İlçe Teşkilatı 4. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

İYİ Parti Nizip İlçe Teşkilatı 4. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

İYİ Parti Nizip İlçe Teşkilatı 4. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

İYİ Parti Nizip İlçe Teşkilatı’nın 4. Olağan Genel Kurulu, partililerin yoğun katılımıyla Nizip Sanayi Sitesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Saat 10.30’da başlayan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Genel kurulda, İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Şerif Başkülekçi ve İYİ Parti Nizip İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Yılmaz birer konuşma yaparak partinin yerel hedefleri, teşkilat yapısı ve önümüzdeki süreçte izlenecek yol haritası hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kongrede 388 delegeden 91’i oy kullandı. Yapılan seçimde 91 oyun tamamını alan Ahmet Yılmaz, güven tazeleyerek İYİ Parti Nizip İlçe Başkanlığı görevine resmen seçildi.

Genel kurula, İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Şerif Başkülekçi ve yönetim kurulu üyeleri, Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Tanju Bayındırlı, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Şerif Başkülekçi:
“Bugün Nizip’te teşkilatımızın birlik ve beraberlik içinde, demokratik bir olgunlukla genel kurulunu tamamladığını görmekten mutluluk duyuyorum. İYİ Parti olarak halkımızın sesine kulak veren, çözüm odaklı bir siyaset anlayışını sürdüreceğiz. Nizip teşkilatımıza ve Başkanımız Ahmet Yılmaz’a yeni dönemde başarılar diliyorum.”

İYİ Parti Nizip İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz: “Bize güvenen tüm delegelerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemde daha güçlü bir teşkilat yapısıyla, Nizip’te İYİ Parti’yi hak ettiği noktaya taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Amacımız; halkın derdine dokunan, çözüm üreten bir siyaset anlayışını sürdürmektir.”