MHP Gaziantep Heyeti Nizip’te 

MHP Gaziantep Heyeti Nizip’te 

MHP Gaziantep Heyeti Nizip’te 

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Sermet Atay,  İl teşkilatı üyeleri, Nizip ilçe Başkanı Davut Karabacak ve teşkilat üyelerinı ziyaret ettiler. 
 
MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, Nizip ilçe Başkanı Davut Karabacak, parti binasında bir araya geldiler.

Parti binasındaki ilk konuşmayı, MHP Gaziantep Nizip ilçe Başkanı Davut Karabacak yaptı. Karabacak, Nizip ilçesinde partililerimizle el ele vererek halkımıza hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Karabacak, ilçede yaşanan bazı aksaklıkları ise Milletvekili Sermet Atay ile paylaşarak çözüm istedi.

Partililerle de bir araya gelen Miletvekili Sermet Atay, "MHP Nizip’te beklenmedik bir başarıya imza atmıştır. Bunu siz ülküdaşlarımızın onurlu duruşu sayesinde başardık. Çünkü bu davanın mensupları ülkesine karşılıksız sahip çıkmaktadır" dedi.

Miiletvekili Atay, partiye ihanet etmeyen küsen  partililerimizi tekrar kazanarak yuvalarına döndüreceklerini ancak bu davaya ihanet edenlerin ise yoları açık olun dedi "Birilerinin 'Bu teşkilat bitti' dediği noktada yanımızda olan kardeşlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Partimizde önce onların sorunları çözülecek, onların menfaati ön planda tutulacak. Şu bir gerçek ki bugün bu davayı satıp gidenler, geçmişte partimizden en çok nemalananlardır. Teşkilatlarımızın en üst seviyelerinde görev alanlarımızdır. Partimizde kalanlarımız da hiç menfaat beklemeden devletine, milletine ve davasına sahip çıkanlarımızdır. Bu yüzden bu arkadaşlarımızı hiçbir zaman göz ardı edemeyiz. Şimdi ben değil biz zamanı. El ele vererek MHP’nin çıtasını daha yükseklere taşıyacağız" diye konuştu.

Partisinin Gaziantep ve ilçelerindeki çalışmalarıyla ilgili bilgi veren MHP İl Başkanı Çıkmaz ise, ‘’Cumhur İttifakımızın kurulduğu ve o ruhun birleştiği günden itibaren genel başkanlarımız, liderlerimiz el ele, omuz omuza yürüyor. Biz de aynı heyecan ve şevkle birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bu sebeple bizleri güzel bir şekilde karşılayan Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyor ve birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapacağımızı belirtmek istiyorum dedi.